Apple Car

Apple vrea sa completeze echipa Apple Car pana la finalul anului

Apple Car

Noi informații din jurul companiei din Cupertino indică faptul că Apple a repornit construcția echipei care se va ocupa de Apple Car. Un proiect abordat de mulți ani, pus pe pauză de câteva ori și chiar pus sub semnul întrebării destul de serios. Un proiect care intern poartă numele de Titan Project.

Proiect care a evoluat de la o mașină integral electrică, dar de dimensiuni mici, destinată transportului urban, la un vehicul complet autonom cu dimensiuni ceva mai generoase, care să poată fi folosit și pe rute ceva mai lungi.

Sursa care afirmă că se reaccelerează proiectul Apple Car este celebrul analist Ming-Chi Kuo, cunoscut pentru articolele sale strâns legate de compania din Cupertino. Așa că sunt destul de convins că un sâmbure de adevăr există acolo.

Așa că probabil că în viitorul apropiat vom mai aborda acest subiect. Se pare că ținta celor de la Apple (destul de ambițioasă) este ca în 2025 să poată prezenta vehiculul electric al companiei. Care, așa cum este de așteptat, va fi dezvoltat în colaborare cu un partener cu tradiție în industria auto.

via ArenaEV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *